Antalya is een bijzondere stad in het zuidwesten van Turkije. Deze ligt aan de kust van de Turkse riviera. Antalya is vrij bekend onder toeristen. Dit komt door de bijzondere stranden en de rijke geschiedenis. Hierdoor zijn vliegtickets Antalya snel uitverkocht. 

Antalya

Antalya is een stad aan de Middellandse zee. Deze stad staat bekend om de badplaatsen, de Baai en de stranden. Voor een heerlijke vakantie, waarbij je veel zult zwemmen en zonnen, kun je kiezen om op reis te gaan naar Antalya. Antalya is verrijkt met een bijzondere geschiedenis. Zo zul je veel bezienswaardigheden treffen, die van de vroege middeleeuwen tot aan de ottomaanse rijk zijn bewaard. Antalya is ook een kindvriendelijke stad. In Antalya kan men genieten van verschillende activiteiten. Denk hierbij aan theatershows, openluchtmusea en nachtclubs. Antalya is een stad die leeft. Zelfs na middernacht kun je genieten van verschillende activiteiten. Veel restaurants en winkels zijn tot aan de ochtend geopend. Wil jij toch weg van het geruis van de stad en wil je de natuur in? Ook dan biedt Antalya extra comfort. In Antalya kun je namelijk oneindig genieten van verschillende natuurgebieden. In Antalya bevinden zich verschillende parken met een rustieke, warme sfeer. Het is niet gek dat vliegticket naar Antalya daarom snel uitverkocht zijn. Antalya is een stad die veel mensen tot zich aan trekt. 

Klimaat 

Antalya is een stad met een mediterraan klimaat. Zomers is het erg heet en droog. In de winter kent Antalya een zachte temperatuur, waardoor een vakantie tijdens de herfst en wintermaanden ook niet een slecht idee is. De gemiddelde temperatuur in Antalya gedurende het hele jaar ligt tussen de 17 en 18 graden. Vliegtickets naar Antalya zijn hierdoor zowel in de zomer als in de winter gewenst. 

 

Winkelen in Antalya

In Antalya kun je ook heel goed winkelen. Antalya heeft veel boetiek winkels, waarbij ook handgemaakte producten worden verkocht. Antalya is ook een relatief goedkoop stad. Momenteel kun je met een paar honderd euro’s  al meer dan een maand genieten van al het moois die de prachtige winkels van Antalya ons aanbieden. Ook kun je goed eten in Antalya. In Antalya kan men verschillende keukens toezichten. Naast de Turkse keuken, heeft de toeristische stad Antalya ook veel van de wereldkeuken. Zo kun je bijvoorbeeld Chineze, Italiaanse en Japanse restaurants tegenkomen. Antalya heeft ook verschillende Turkse Restaursants die zich verdiept hebben in de geschiedenis van Turkije. Hieruit hebben ze verschillende concepten en gerechten samengebracht met de huidige cultuur. Wil jij een vakantie waarbij kunt genieten van zon, zee, strand en natuur? Of een vakantie met uitgaan, winkelen en genieten van verschillende wereldkeukens? hoe dan ook, Vliegtcikets naar Antalya zijn een mooi oplossing om even te gaan genieten.